Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
2016 anul comunitatii - si cum o facem ca la carte de Black Friday

”Ceea ce ne dorim acum este o apropiere mai puternica si  o mai buna intelegere intre indivizi si comunitatile de pe intreg pamantul. Ne dorim eliminarea egoismului si a mandriei care reprezinta permanent un pericol si care pot arunca oricand omenirea intr-o lupta permanenta si la reaparitia barbarismului.

Pacea poate sa apara doar ca si o consecinta naturala a iluminarii oamenilor, cate unul odata” - Nikola Tesla

La sfarsitul anului 2015 faceam o promisiune: 2016 va fi anul comunitatii mai mult decat oricand in cei 11 ani de Personalitate alfa.

2016 a fost si este in continuare anul comunitatii. Am calatorit prin tara de mai multe ori si am intalnit mii de oameni motivati si determinati sa faca ceva cu vietile lor.

Am vorbit in fata a mii de oameni la seminariile gratuite din turneul despre descoperirea vocatiei:

 

Am lucrat cate 8-10 ore pe zi la workshop-ul de vocatie:

Am lansat scoala alfa in Timisoara, proiect-pilot, iar acum in 4 orase din tara, iar asta inseamna ca tot mai mult, comunitatea alfa interactioneaza live, iar sustinerea pe care ne-o oferim unii altora este tot mai mare si mai profunda.

 
Am observat oameni stand la coada la standul cu produse si vorbind despre nevoile lor.

Mai mult, am observat ca mai mult de jumatate din oamenii din salile de conferinte sunt de mai putin de un an in tribul Alfa si foarte multi inca nu stiu care este viziunea noastra completa despre cum ne putem face vietile mai bune si apoi cum putem face lumea in care traim un loc mai bun.

Am vazut diversitatea nevoilor comunitatii si stiu ca ceea ce impinge la schimbare cel mai des este SUFERINTA.

Iar suferinta are mai multe niveluri prin care se manifesta. Intrebarea e care e gradul de suferinta necesar in viata ta pentru ca sa te mobiliezi si sa treci la actiune?

Mi s-a confirmat inca o data ca fiecare incepe din punctul lui/ei de plecare, si asta inseamna ca are nevoie de altfel de resurse.

Black friday fara batai de cap de la curier

Din acest motiv am decis sa organizez primul black friday din viata mea, in care vreau sa ofer acces la cele mai valoroase produse Personalitate Alfa la preturi dintre cele mai accesibile. Astfel, fiecare va putea sa aleaga in functie de ce are nevoie, la preturi foarte bune.

Insa inainte de a incepe promotia, care va dura exact 4 zile, am observat o problema cu care si eu personal m-am confruntat.

In perioada Black Friday, curierii sunt blocati, inzapeziti, coplesiti, innebuniti de numarul urias de comenzi si se intampla ca unele comenzi sa intarzie cate 2-3 saptamani. ( poate ai patit si tu ceva asemanator)

De aceea, am decis sa facem aceasta promotie mai repede decat e data oficiala ca sa fim siguri ca toate cartile pot ajunge in timp util.

Intrebarea care poate iti sta acum in minte este: ” Cu ce sa incep din toate cartile si produsele comunitatii Alfa? Sunt 9 carti, 4 cursuri online, 6 CD-uri cu materiale audio, care sunt cele mai potrivite pentru mine acum?”

Ei bine, in urmatoarele zile voi explica exact intreaga harta a produselor Personalitate alfa si iti vei putea da seama exact de ce anume ai nevoie insa ca sa fim siguri ca potrivim lucrurile, ai putea sa imi dai un mesaj chiar acum, un reply la acest email, si sa imi spui care este suferinta mare si urgenta pe care ai vrea sa o rezolvi chiar acum, in urmatoarele 3-6 luni si astfel vom putea sa facem aceste zile foarte relavante pentru nevoile tale.

Ne auzim maine cu harta completa a educatiei Personalitate alfa.

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

P.S. Tocmai am primit materialul video de la speech-ul despre vocatie de la Bucuresti, unde au fost in sala peste 1000 de oameni. A fost un moment special in acest an pentru mine si vreau sa simti si tu energia pe care am simtit-o eu: https://youtu.be/OqDIvzv3Mmo

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții