Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
Am lansat Fabrica de bani 2

Am fost foarte supărat acum vreo 10 ani când citeam materiale de educaţie financiară şi despre cum să îmi încep mica mea aventură în online, cu un blog, o carte şi o listă de e­mailuri.

Şi, tot citindu­-l pe mentorul meu, Eben Pagan, omul zice la un moment dat:

”E simplu să faci bani! Oferă în schimbul banilor o valoare de 10 ori mai mare decât banii pe care îi ceri. Sau, invers, fă ceva foarte valoros şi cere în bani doar a 10-­a parte din cât valorează ceea ce ai creat”.

Am fost supărat şi revoltat.

Ce fel de a face bani e ăsta?

Păi costurile mele cine le acoperă? Munca mea, timpul meu, educaţia mea, viaţa pe care eu o dedic pentru a munci şi crea ceva care va fi de folos altor oameni. Cum să cer doar o zecime din cât valorează? Păi aşa ajung la faliment instant.

Azi pot spune că am înţeles ce a vrut să spună omul şi că avea dreptate 100%.

Imaginează-­ţi aşa: după 10 ani de muncă, evoluţie şi educaţie am adus la un loc, pe lângă mine, trei dintre cei mai populari autori şi antreprenori din România: Daniel Zărnescu, Lorand Soares­ Szasz şi Marius Simion.

Fiecare dintre aceşti autori are mulţi ani de zile de muncă, experienţe acumulate, studii de caz de la mii de clienţi, educaţie şi dezvoltare personală şi profesională permanentă. Oamenii ăştia ştiu problemele şi ştiu soluţiile precum şi cum se depăşesc obstacolele.

Fiecare a înregistrat cel puțin 3­4 ore de material şi apoi fiecare a venit cu bonusuri pentru fiecare material care îi aparţine.

Astfel, sunt peste 20 de ore din cea mai bună educaţie financiară, plus materiale PDF, video sau audio ca bonus.

Şi pe toate acestea le poate avea oricine cu doar 197 de lei.

Dacă împarţi la 4 autori, asta vine cam 49 de lei un audiobook la care ai în plus bonusurile care la rândul lor sunt foarte valoroase, aşa cum urmează să vezi.

După ce scazi toate costurile implicate pentru ca acest produs să fie posibil, suma aceasta per autor devine mult mai mică.

Deci, dacă faci o matematică simplă, toţi anii de experienţă şi eforturi au făcut posibil acest produs, care din punctul meu subiectiv de vedere este foarte valoros și care este vândut cu doar o fracţiune din valoarea lui reală.

Ştii cum este posibil acest lucru?

Pe măsură ce te dezvolţi şi îţi antrenezi abilităţile, pe măsură ce îţi dezvolţi personalitatea şi devii mai educat, reuşeşti să creezi lucruri din ce în ce mai valoroase.

Prima oară devii şi apoi ai.

De aceea, în Fabrica de bani 2 punem accent în egală măsură pe ce calităţi şi abilităţi trebuie să ne dezvoltăm prima oară pentru a putea avea şi pe plan material ceea ce ne dorim.

Psihologia subtilă a banilor, inteligenţa emoţională şi financiară, drumul de la angajat la antreprenor, tehnici şi metode, sisteme şi management, toate acestea le ai organizate şi te aşteaptă în cursul Fabrica de bani 2.

Citeşte pagina de prezentare şi pe măsură ce citeşti beneficiile fiecărui capitol, vei simţi cum lucrurile devin mai simple şi mai clare, paşii de acţiune mai evidenţi şi vei vedea că eşti la doar un pas pentru a păşi pe drumul eliberării tale financiare.

Preţul redus şi bonusurile exclusive sunt valabile timp de o săptămână, în perioada promoţională. Intră aici pentru a afla mai multe: www.personalitatealfa.com/produse/fabrica-de-bani-2  

Îți doresc succes în călătoria ta spre independență financiară!

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții