Personalitate alfa 2.0

17.08.2005

Aceasta este data la care am cumparat domeniul www.personalitatealfa.com

Timp de aproape 8 ani de zile, cei 6 stalpi ai personalitatii alfa pe care ii stii foarte bine au fost:

  • Increderea in sine
  • Inteligenta emotionala
  • Comunicarea
  • Personalitatea
  • Sex, relatii, iubire
  • Statut social si bani

Dupa 8 ani de munca, de emailuri primite de la tine, dupa 250 de articole scrise, dupa toate discutiile din comentarii, am rezumat totul si am decis ca e timpul sa trecem la urmatorul nivel.

Daca prima oara conceptul de Personalitate alfa a fost un concept creat din pasiune si cu propriile mele ganduri, experiente si trairi, acum, Personalitate alfa 2.0 este contributia intregii comunitati Personalitate alfa.

Pentru ca tu mi-ai scris care sunt problemele tale urgente, visurile tale mari, dorintele si aspiratiile tale, timp de ani de zile, mi-am dat seama care sunt nevoile acestei generatii si am putut sa pun la punct conceptul de Personalitate alfa 2.0

Ce inseamna pe scurt noul concept Personalitate alfa.2.o:

– un blog nou refacut de la zero, care acum este in lucru. va fi un blog cu design "responsive", ultimul trend in materie de web design si care este adaptat pentru tablete si mobile.

– 12 categorii in loc de 6, categorii pe care ti le voi descris mai jos.

– o harta a site-ului interactiva pe categorii, in care orice nou venit sau veteran se poate orienta foarte rapid pentru a gasi ceea ce isi doreste pe blog

– o noua carte Personalitate alfa, ce este aproape gata, " Ghidul comunitatii alfa", care are ca scop sa te ajute pe tine sa devii alfa dar cel mai mult, sa ii poti ajuta pe altii sa devina alfa. Scopul meu e  ca toti cei care citesc acum blog-ul si fac parte din comunitate sa poata educa la randul lor alte personalitati alfa. Alaturi de noua carte va fi si o bratara Personalitate alfa care sa ii ajute pe oamenii din comunitate sa se recunoasca oriunde si sa stie ca tocmai au dat de o persoana cu valori si interese comune.

– O pagina de marturii ( o suta si ceva pentru inceput, de la cei care mi-au trimis deja) in care toti cei care vor sa ateste ca au fost ajutati de acest concept de Personalitate alfa pot sa o faca. Avem nevoie de asta pentru ca astfel va creste enorm credibilitatea comunitatii noastre. Cand avem sute si mii de oameni ce depun marturie ca acest concept este unul dintre cele mai utile din dezvoltarea personala, vom putea atrage si mai multi oameni alaturi de noi si astfel sa ne indeplinim scopul de a schimba o tara intreaga, incepand cu propria noastra persoana.

– Comasarea conceptelor de Personalitate alfa si Impulsul. Stii probabil ca am un concept relativ nou, Impulsul, la care lucrez. Viziunea mea, care acum se implineste a fost ca Personalitate alfa sa fie locul de ATITUDINE SI MENTALITATE iar Impulsul sa fie locul de ACTIUNE. Daca pe Personalittae alfa ne educam atitudinea, care este prioritatea numarul 1 daca vrem sa evoluam, Impulsul se ocupa de comportamentele si actiunile necesare succesului. Voi avea nevoie de tine sa imprastiem acest mesaj si lumea sa inteleaga ca Personalitate alfa si Impulsul sunt doua jumatati ale aceluiasi intreg.

Cam acestea sunt schimbarile majore. Vei primi noutati in zilele si saptamanile ce urmeaza.

Voi incepe sa iti dau bucati gratuite din noua carte, Ghidul comunitatii alfa precum si articole noi.

Acum vreau sa iti prezint cele 12 concepte din Personalitate alfa 2.0 intr-un mod grafic, cu ajutorul graficianei noastre, Elena Adorian.

FOARTE IMPORTANT!

Inca se pot face modificari si adugiri la noul concept Personalitate alfa 2.0. Dupa cum vezi, multe din idei sunt contibutia oamenilor in comentarii si emailuri pentru ca tin cont de parerea ta. Daca ai ceva de adaugat acum, un feeback, o parere, o idee, fa-o acum in comentarii.

 

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

48 de răspunsuri

  1. IncreDEre in sine (lipseste un „de” acolo in desen)
    la noul pop-up butonul nu trebuie sa fie albastru. albastru pe albastru nu e ok, fa-l verdede asemenea, n-as desparti personalitate

    1. @IuraRotaru Pai si acum poate scrie oricine, aici in coments 🙂 Daca te referi la articole, eu ii incurajez pe oameni sa isi faca propriul blog. Articole de la alti oameni sunt slabe sanse sa apara pe blog din doua motive. Daca esti atat de bun incat sa scrii pe Personalitate alfa, probabil ai deja blog ul tau si vorbim de o colaborare. Daca nu ai experienta, nu poti sa iti faci mana aici. Nu cred ca cei dincomunitate ar avea rabdare 🙂

  2. Ramane activata abonarea la newsletter sau va trebui sa ne abonam din nou ? Cum merge cartea Personalitatea Alfa ?

  3. Raman in memorie abonatii la newsletter , sau va trebui sa aplicam din nou ? Cum e cu noua carte Personalitatea alfa ?

  4. Esti un model de inspiratie si succes pentru mine. Am observat cum de-a lungul anilor ai evoluat parca din ce in ce mai rapid si vad ca in loc sa te plafonezi(cum n-ar trebui si cum fac altii) tu zbârnâi in continuare dezvoltandu-ti afacerea in continuu. Cred ca trebuie sa fie un sentiment complet de implinire…divin pentru tine!

    1. @TheNextBestThing Asa e. Si ai reusit sa imi anticipezi urmatorul material. Exact despre treptele evolutiei am sa vorbesc si saptamana ce vine vei vedea exact cum imi alimentez aceasta evolutie care asa cum zici, prinde viteza pe masura ce trece timpul

      1. @Pera Novacovici Orice ai spune saptamana viitoare, evolutia asta se bazeaza pe iubirea pe care o primesti din toate partile. Daca nu ai iubire si liniste interioara, n-ai nimic!

  5. Pera, felicitari .Te citesc demult…pentru ca-mi place ce si cum scrii. Scriai mai demult  despre „momentul cand ai devenit inteligent”, cand ai inceput sa faci bani adevarati. Apropo, se spune ca :”Acel om este inteligent care foloseste si inteligenta altora.” ACUM intrebarea mea este daca te-ai gandit in ceea ce priveste COMUNICAREA si BANII  sa folosesti si sa recomanzi „unelte ” de ultima generatie ( vezi ,fa un tur http://1096284.tourtalkfusion.com) sau ramai la cele vechi, rudimentare ?  MULTUMESC …ca existi .Succes. Cu stima si drag Grig.

  6. Multumim si felicitari pentru daruirea cu care ne impartasesti ganduri, trairi, experiente, toate cumulate in proiectele tale viitoare!

  7. Salve Pera, cele 12 itemuri sunt hrana omului modern – meniu complet- cel putin deocamdata, pana nu ne mai vine pofta si de altceva. Upgradarea siteului tau o vad utila mai ales pe partea de vanzare, arati mult mai „apetisant” asa. Pe partea valorica ramanem la fel, adica huge, eu nu cred ca a aparut azi un Pera 2.0….Singurul amendament il am asupra bratarii, duce cu gandul la o secta/ la spirale/ la all-inclusive:) Oamenii inteligenti sunt recogniscibili, le lipseste privirea aceea balcanica-opaca. Eu, cel putin, nu am problema asta de identitate si de identificare… Desigur, asa cum si propuneam in grupul nostru de spartani, mi-ar surade conglomerarea cetatenilor open minded in ceea am numit noul MBA: Mentorship Business Association. Si la modul cum evolueaza siteuri ca personalitatealfa, ziua aceea nu-i departe.

  8. Salve Pera, cele 12 itemuri sunt hrana omului modern – meniu complet- cel putin deocamdata, pana nu ne mai vine pofta si de altceva. Upgradarea siteului tau o vad utila mai ales pe partea de vanzare, arati mult mai „apetisant” asa. Pe partea valorica ramanem la fel, adica huge, eu nu cred ca a aparut azi un Pera 2.0….Singurul amendament il am asupra bratarii, duce cu gandul la o secta/ la spirale/ la all-inclusive:) Oamenii inteligenti sunt recogniscibili, le lipseste privirea aceea balcanica-opaca. Eu, cel putin, nu am problema asta de identitate si de identificare… Desigur, asa cum si propuneam in grupul nostru de spartani, mi-ar surade conglomerarea cetatenilor open minded in ceea am numit noul MBA: Mentorship Business Association. Si la modul cum evolueaza siteuri ca personalitatealfa, ziua aceea nu-i departe.

  9. Multumim ptr ca nu te opresti si daca se poate mai avem nevoie de tine vreo 70-80 de ani! Ne-ai `infiat` ,ne-ai invatat,crescut si educat ,sunt bucuros de aceasta veste.La Multi Ani Personalitatea Alfa.(sau la mai multe versiuni:) )

  10. foarte impresionant Pera…nu as schimba nimic din ideile tale pentru acest proiect, este tot ce’si poate dori un om…felicitari 🙂

  11. Buna ziua Pera! 
    Ma bucur ca fac parte din „comunitatea alfa” si imi doresc sa ma dezvolt alaturi de toti prietenii de aici, pe calea aceasta minunata deschisa prin talentul si daruirea ta…

  12. Salut Pera, cred ca o sa fie interesant, cum o sa arate site-ul, dupa schimbare …. dar am o mica intrebare: cum se face ca motivatia apare ca si stalp al personalitatii alfa, dar cu ceva timp in urma prin articolele tale citeam, de ce motivatia este depasita … iar cand un incepator intra pe site, este motivat de ceva (poate, cel putin sa afle anumite lucruri de care-i interesat), iar o personalitate alfa, este oricum motivat, si anume de faptul ca si-a descoperit vocatia si lucreaza la ea. Mult succes in continuare.

    1. @Up Oamenii cauta cu disperare motivatie iar noi le vom da…si apoi le vom explica adevarata natura a motivatiei si ca pe termen lung, conteaza doar o moitavie interna si mai mult, dincolo de motivatie, doar obiceiurile formate

  13. Foarte bine!
    La mai mare….ma bag si eu in comunitatea alfa!
    Imi place ideea purtarii unei bratari pentru a ne (re)cunoaste intre noi….ar fi ideal sa se mareasca clubul si sa vad in jurul meu SI  oameni puternici, motivati, debordand de incredere in sine, multumiti de sine, gata de prim- ajutor – la randu-le –  prin asistenta gratuita…..fiindca, vad/simt in jurul meu  (cel mai des)  o atitudine defetista, profund pesimista,  o auto-cenzura, o dedublare a personalitatii: una -care este reala dar si-o ascunzi cu grija (chiar cu rusine) si alta – cosmetizata, falsa….pentru a face pe plac imbecililor care te vor nevertebrat, anesteziat si incapabil sa ridici fruntea din tarana….

  14. Imi place la vocatie(foarte tare),sanatate(foarte tare),iubire-sex-relatii(da,e super),la bani-statut mi se pare din nou ca poza pune intr-o postura proasta ideea de a avea bani,pt ca statutul nu e dat de bani ci de atitudine,deci pt mine ideea de statut legata d eideea d ebani e gresita!si nici poza nu mi s epare inspirata(ca in ochi are doar bani….si daca are bani e rege….cam nasol)la motivatie si personalitate si incredere in sine, SUPER GRAFICA!!!
    la comunicare e dragut dar superficial,
    la trib-ok-iut
    iar la inteligenta emotionala mi se pare flagrant de nasol:pare ca tot omul se intreaba ca un iepuras(asa pare de departe desenul =un iepuras,ca se intreaba cu multa frica daca are sau nu inteligenta emotionala si i se mareste inima de  atatea intrebari!nu mi se pare inspirant!
    nu imi place la leadership,arata ca si cand un dictator vine in fata sa urle la alti prosti ca el (ceilalti doi cu mana ridicata)
    la spiritualitate-e nedrept pt cei care nu sunt budisti….cred ca ar trebui ceva universal…
    Acuma eu am fost sincera, daca tot ai spus sa spunem parerea,sper sa nu imi dai in cap!
    multa bafta si bravo din nou pt ceea ce faci!eu invat mereu de la tine!

  15. Super idei de schimbare. Astept rezultatul. Simt ca schimbarea asta va fi un „impuls” pentru multe lucruri bune 🙂

  16. Salut,
     
                                                                                                            –PA2–la sfarsit tu castigi–––
    –PA1– La inceput rad de tine, apoi se lupta cu tine––-/
     
     
    Numai bine,

  17. foarte interesante blog-urile cu design responsive, acum nu pot decat sa iti urez succes cu noul facelift al personalitatii alfa si sunt curios sa aflu ce culoare vor avea bratarile.

  18. Ma treaba asta cu 12 categorii e ca unele se intrepatrund mult parerea mea ( ex: vocatie si bani, relatii sociale si iubire ), Infine, asta nu e o problema neaparat, dar e cam dezorientant sa ai asa partajata informatia , cumva nu sti de unde sa apuci totul . Asta ar fi foarte tare, sa avem un soi de un 0, de inceput . Numa bine si astept site-u 😀

  19. Buna,Pera! Sunt incantata de ideile tale noi si iti urez succes in tot ceea ce faci! Iti multumesc pentru tot si de-abia astept sa port bratara !! 😀

  20. Salut Pera ! Te urmaresc de ceva vreme si unele idei chiar le-am pus in practica si incet,incet, incep sa dea roade…singura chestie cu care nu sunt de acord sunt acele bratari….poate unii au nevoie de ele …eu una nu! Succes in noul proiect!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.