Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
Secretele mintii de milionar

 Atunci cand am pornit la drum cu Personalitate alfa, aveam in minte urmatoarea imagine:

 Personalitatea este cel mai de pret bun pe care o fiinta umana il poate avea. Dezvoltandu-ti personalitatea iti dezvolti potentialul cu care te-ai nascut. Astfel, niciun om de pe acest pamant nu trebuie sa se schimbe.

 Defapt oricine spune ”trebuie sa te schimbi” face o greseala. Pentru ca oamenii nu se pot schimba. Si asta am simtit toti pe pielea noastra. Cand incercam sa fim ceva ce nu putem fii, esuam in mod jalnic.

 Dupa ani de zile in care am lucrat la dezvoltarea mea personala si am ajutat multi alti oameni in drumul evolutiei lor, stiu sigur ca nu schimbarea trebuie sa o dorim, ci dezvoltarea potentialului. In fiecare persoana exista un potential adormit. Acel potential este URIAS si eu numesc o personalitate alfa acea persoana care si-a dezvoltat intr-un mod cat mai complet personalitatea, astfel incat cu ajutorul acestei personalitati unice si irepetabile obtine lucrurile pe care le vrea in viata.

 Cine nu isi dezvolta personalitatea, poate avea sansa si poate obtine pentru scurt timp anumite lucruri care aduc fericirea, dar niciodata aceasta fericire si implinire nu vor fi de durata.

 Lucrez mult cu tineri care isi doresc bani, sex, relatii frumoase, statut social.

 In anii trecuti am reusit sa acoperim latura sexuala si iubirea prin 2 situri. Unul pentru femei si unul pentru barbati.

 www.artaseductiei.ro – situl dedicat barbatilor

 www.stilultau.com – situl dedicat femeilor

Se apropie timpul sa acoperim inca o parte foarte importanta din viata oamenilor.

 Si anume partea financiara.

 Viziunea mea in privinta personalitatii este o forma de dezvoltare a potentialului incepand de la 0 pana la punctul in care un individ din cea mai joasa patura sociala, fara multa educatie si fara mari posibilitati poate sa se dezvolte cu ajutorul acestor materiale pana la punctul in care este multumit de viata lui sexuala, de iubirea de care are parte, de relatiile sale, de starea lui financiara, de statutul social.

 Atunci, munca mea se va termina si individul care si-a dezvoltat personalitatea pana la acest nivel poate alege ce anume vrea sa faca in viata, in mod liber.

 Poate alege diferite cai spirituale, poate alege sa ajute si sa ofere inapoi din ce a invatat, poate alege sa faca averi uriase sau sa se mute in varf de munte.

 Insa pana cand o persoana nu are personalitatea dezvoltata, nu poate spune ca este o persoana libera. Este conditionata de foarte multe aspecte care ii leaga lanturi la maini, picioare, ii astupa gura, urechile si ii acopera ochii.

Eu estimez ca va mai dura aproximativ 12 luni pana cand noi vom putea oferi o educatie financiara completa si vom face asta prin puterea exemplului nostru. Planuim sa facem un sistem educational prin care orice persoana care are o pasiune poate sa isi inceapa o afacere online si poate ajunge rapid la nivelul la care poate trai decent doar din aceasta afacere online, eliberandu-si astfel mult din timpul de fiecare zi pe care il poate folosi mult mai bine decat vanzandu-l pentru n salar.

 Pana atunci insa, vreau sa vorbesc despre o carte extraordinara pe care am recomandat-o tuturor apropiatilor mei si pe care am citit-o si eu cu foarte mare placere.

 Cartea se numeste Secretele mintii de milionar si este scrisa de T. Harv Eker.

 Este impartita in 2 parti. Prima parte este despre psihologia financiara care porneste din copilaria fiecaruia dintre noi. In aceasta prima parte fiecare cititor este ajutat sa isi descopere”tiparul financiar”. De exemplu, daca in copilaria noastra am avut un parinte care spargea toti banii in 3 zile si apoi astepta pana la urmatorul salar sa isi permita ceva, acest tipar de comportament financiar devine inradacinat si in psihicul copiilor care deveniti adulti vor avea acelasi comportament financiar. Un trai bun timp de cateva zile in care sunt cheltuiti toti banii apoi suferinta pana la urmatoarea data cand sunt bani.

 Acesta este un singur exemplu iar in carte sunt multe alte exemple reale in care sunt povestite momentele de iluminare ale multor oameni care la 30, 40 , 50 de ani si-au descoperit tiparul financiar si apoi si-au eliberat calea spre prosperitate si rezultate finaciare fara precedent in viata lor.

 Partea a doua a cartii contine cele 17 dosare ale prosperitatii.

 In aceste dosare, sunt explicate diferentele psihologice, comportamentale, atitudinale ale oamenilor bogati si a celor saraci.

 De exemplu, primul dosar al prosperitatii spune ca ”Oamenii bogati sunt de parere ca ei isi creeaza viata. Oamenii saraci cred ca viata li se intampla.”

 Al treilea dosar al prosperitatii spune ca ”Oamenii bogati sunt hotarati sa fie bogati. Oamenii saraci ar vrea sa fie bogati.”

 Al optulea dosar al prosperitatii spune ca ”Oamenii bogati isi promoveaza munca si propria persoana. Oamenii saraci au o gandire negativa fata de promovare si vanzare.”

 Al saptesprezecelea dosar al prosperitatii:” Oamenii bogati se dezvolta si invata permanent. Oamenii saraci cred ca stiu deja totul”.

 Pe langa aceste lucruri, mai sunt 2 care fac aceasta carte extrem de valoroasa.

 Primul este faptul ca intercalat intre paginile cartii sunt marturiile oamenilor care au citit aceasta carte si care au participat la seminariile autorului si care spun cum si-au schimbat viata in urma a ceea ce au invatat. Femeia casnica ce a ajuns sa aiba 19 surse de venit pasiv sau pensionarul de 60 de ani care a aflat de abia atunci unde gresise toata viata si a devenit bogat dupa varsta de 60 de ani sunt doar2 din multele marturii prezentate.

 Al doilea lucru foarte fain in aceasta carte este modalitatea prin care autorul te face sa treci la actiune.

 Insa nu vreau sa stric toata supriza si am sa las pe fiecare sa descopere Secretele mintii de millionar.

 Ne auzim in cateva zile cu noutati.

 Pera

 

 

 

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții