Stirile de la ora 5 – varianta " Personalitate alfa"

Stiu ca scriu articole lungi. Multe din articolele mele depasesc 10 pagini de word :). Nu inseamna ca am terminat cu articolele lungi insa pentru cine vrea materiale gratuite, scurte ca marime,  de maine incep o campanie care ii va implica si pe cititori mai mult ca oricand.
Se vor petrece cateva schimbari majore:
 

1. Vor incepe materialele audio in format mp3 si webinariile ( seminariile video)- din luna martie
2. O alta schimbare majora care intra in vigoare de maine o reprezinta campania care se cheama " Stirile de la ora 5  – varianta Personalitate alfa"

Majoritatea  stiu ce efect are mass media cu televiziunea, radioul si presa asupra mentalitatii si vietilor noastre.  Din pacate nimeni nu este preocupat de educarea reala a
publicului ci sunt oferite emotii pe tava pentru a tine oamenii conectati la sursa de manipulare.

Intotdeauna m-am intrebat care este scopul stirilor de la ora 5. Educativ nu era, folositor nu era.  Ne miram ca mentalitatea romanilor e paguboasa, ca familiile nu au educatie financiara, ca nu suntem multumiti de relatiile si viata noastra sexuala.

E plin de victime ale sortii. Cum altfel sa fie cand strile de la ora 5 sunt atat de populare.

Provocarea mea este ca in fiecare zi la ora 17 sa postez pe twitter si facebook cate un mesaj educativ  care sa fie exact opusul stirilor de la ora 5 in care aflam cum ghitza i-a dat cu toporul in cap la taica-su la o betie.Incepand de maine, in fiecare zi de la ora 17,  ne educam impreuna in urmatoarele 3 domenii:

1. Seductie
2. Bani
3. Personalitate alfa

Am asteptat mult timp sa deschid si ultimul proiect de care sunt foarte pasionat, si anume educatia financiara. Pana acum erau 2, seductia si personalitate alfa.

Am inceput acest nou proiect care se numeste “ parazit in cuplu” care are ca rol educarea finaciara a romanilor de orice varsta. M-am aliat pentru asta cu unul dintre cei mai buni consultanti autori in domeniul financiar, Luca Dezmir pe care il gasesti pe www.milionarulmioritic.com.

Site-ul si blogul sunt functionale doar de o saptamana si vor urma multe schimbari la nivelul design-ului si al interactiunii cu oamenii ce vor face partea din comunitatea aceasta. Totusi el este functional si deja am postat primul articol. Daca vrei sa fii la curent si nu te-ai inscris inca pentru a fi la curent cu toate noutatile, fa-o acum http://parazitincuplu.ro/

Asadar, motivul principal pentru care iti  scriu azi

In fiecare zi la ora 17 voi posta 3 stiri pe twiter legate de :

1. Arta seductiei

2. Bani

3. Personalitate alfa

Pentru ca sa primesti informatiile, urmareste-ma pe twitter aici: www.twitter.com/novacovici

In fiecare zi pe facebook  la ora 17 voi posta alte 3 stiri. Pentru ca sa primesti informatiile da-i click pe aceste pagini de facebook si devino fan. Putem folosi aceste pagini ca un forum unde oricine poate posta orice informatie relevanta legata de subiectele noastre si putem invata enorm de mult unii de la altii

1. Pentru arta seductiei inscrie-te aici:  http://www.facebook.com/pages/Arta-seductiei/460810110252

2. Pentru bani aici: http://www.facebook.com/pages/Parazit-in-cuplu/306490350189

3. Pentru Personalitate alfa aicihttp://www.facebook.com/personalitatealfa

FOARTE IMPORTANT DE RETINUT!

Aceste pagini de facebook actioneaza ca si forumuri. Adica oricine se inscrie poate sa posteze feedback, materiale care sa ajute ceilalti membrii etc.

A treia veste este ca te poti conecta la forumul personalitate alfa daca ai cont de facebook, fara sa mai iti faci alt cont. Daca esti conectat la facebook, tot ce trebuie sa faci sunt 3 pasi:

Se cheama facebook connect ( 3 imagini care ilustreaza usurinta metodei):

Pasul 1: Apesi autentificare

Pasul 2: Apesi " Complete log in"

Pasul 3: Poti sa interactionezi pe forum

Succes.

Ne auzim saptamana ce vine cu un nou articol.. Pana atunci articolul meu si a lui Luca despre copilul parazit si parintii ce trebuie sa gaseasca solutii:

http://parazitincuplu.ro/blog/parazil-la-varsta-adulta/

Locurile in bootcamp s-au ocupat in proportie de 2/3. Probabil in 10 februarie incheiem inscrierile. Link aici: http://www.personalitatealfa.com/blog/bootcamp-6-personalitate-alfa-descopera-ti-vocatia-si-transforma-ti-viata/

Ne auzim maine, la stirile de la ora 5 varianta " Personalitate alfa"

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

18 răspunsuri

  1. Salut Pera am o curiozitate, esti din neam de evrei?
    Nu e nicio rautate, dupa numele de familie pari evreu, eram curios.

  2. Salve, multumim pt. tot ce faci, sper din tot sufletul sa se reconfigureze odata sistemul de valori al tuturor celor care sunt manipulati de tv si in special naivilor …

  3. Pera, ce sa zic…geniale idei. Tocmai cand credeam ca nu ma mai poti surprinde cu nimic, vii cu ceva senzational. Ai spus tu ca esti foarte productiv din ianuarie…Felicitari! O sa urmaresc cu placere "stirile de la ora 5", ca si blogul pe care il ai cu Luca. Asa cu numele sarbesc pe care il ai…esti mai roman decat toti, pentru ca aduci o reala si nepretuita contributie la educarea romanilor.

  4. Felicitari, Pera! Inca ceva foarte interesant, dupa cum ne-ai obisnuit deja…. De multa vreme iti impartasesc parerea cu privire la stirile de la ora 5 si la mass media in general…. chiar avem nevoie ca popor de oameni ca tine! bafta si sper ca in viitor sa ne putem gasi la unul din bootcampurile tale!

  5. Salut Pera!
    Ce mai faci tu?
    Explica-mi si mie de ce crezi tu ca Stirile de la ora 5 sau televizorul in general afecteaza pe cineva, sau influenteaza negativ?
    Adica…in Romania de cati ani exista televiziuni? Ma refer aici la plural – deci dupa 90.
    Vrei sa-mi zici ca inainte de 90 – aici ma refer chiar si la anii 1800 sau muuult mult inainte – oamnii erau mai buni?Nu faceau crime?nu erau sadici???
    Sa-ti aduc amintte eu despre tot felul de intamplari de astea minore ca inchizitia, hitler(ca tto te suspecteaza Mihai – altu decat je – ca esti evreu :-), stalin, sau mai departe – iuda?
    Toata istoria omenirii arata ca oamenii au insticte animalice si fac tot felul de chestii morbide…
    dar sincer nu cred ca televizorul afecteaza sau influenteaza – doar informeaza pentru cine are stomac sa vada.
    Eu unul nu m-am mai uitat la televizor in general de ani buni de zile, dar asta pentru ca nu am timp – ma uit doar la sport – meciuri sau stiri…
    Acum ce sa zic – ideea ta mi se pare buna; sa faci o alternativa a sirilor de la 5, sper sa mearga treaba – eu iti urez bafta.
    SAlutari din franta tie si echipei (;-)
    Pup-o si pe Florina.
    Bau!

  6. Salut Pera,
    O idee de 5 stele!
    Nu prea face televizorul obiectul interesului meu,dar clar o sa fiu fanul stirilor Pers Alfa.:)
    Multam!

  7. Pentru meHIGH: nu a zis nimeni ca televizorul face oamenii mai rai sau mai violenti, ci doar ii manipuleaza si ii prosteste. Toate grozaviile pe care le vedem nu ne fac decat mai slabi, mai vulnerabili, mai panicati si mai usor de condus 🙂

  8. vorbim de bani seductie si personalitate alfa insa sa nu uitam una dintre cele mai importante ramuri.."Imbracamintea" – "fii cu stil" sau cu cine colaborezi .

  9. E super ideea ta,Pera!!
    Stirile de la ora 5 sunt deprimante,arata DOAR partea negativa a tot ce se intampla in tara asta…De ce n-am vedea la stiri despre straduinta lui Pera de a schimba ceva la oamenii din tara asta…sau despre cartea Andreei Papp,care va aparea…Asa ceva n-are priza la public,deoarece publicul stirilor de la ora 5 este needucat…low IQ,in alta ordine de idei 😀
    Felicitari pentru toate ideile minunate !!!!!

  10. salut Pera!recomanda si mie t rog o carte despre psihologia sportiva…ca fac sport de performanta si mi’ar prinde bine!am citit cam tot ce ai scris tu pana acum,am citit si „Arta seductiei” si am aplicat atat in viata de zi cu zi si chiar a dat roade!multumesc…sper sa nu ocolesti mesajul!

  11. Felicitari! Este o idee foarte buna.Decat ,,stirile horror de pe pro tv ,,mai bine ,,stirile de la ora 5-personalitatea alfa,,.SUCCES

  12. ceau!
    Sunt in urma cu citirea articolelor:))))!
    Astazi mi`am vizitat nepotelul, am fost uluit cand lam auzit, baiat de 3 ani si 7 luni, intreband`o pe "masa",
    "POT sa iau socotitoarea din cutie? ca se imprastie jucariile!",…,o cutie cu multe jucarii!
    Imediat am inteles ca educatia lui este: "interzicerea" – e buna dar in exces dauneaza!
    La fel ca si stirile de la ora 5, si masa, a introdus frica in el pt a fii mai usor de controlat, dar cateodata parintii uita ca si copii au placeriile lor si necesesitati secundare!
    "Uitat" e putin zis, isi fac viata mai usoara, distrugand alta!
    Am observat in el cata timiditate detine, frica de lucruri ne familiare!
    Ar trebui sa aiba permisiunea, sa alega, fara sa ceara voie!
    Avem atatea canale TV faine, documentare tv interesante si tocmai ca majoritatea se uita la tampenii, scuze nu tampenii ci idiotenii.
    Macar o data in viata ALEGE`ti sa va uitati la ceva educativ!
    Face`ti alegeri care sa va schimbe stilul de viata:D
    Pa!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.