Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
Stirile de la ora 5 - varianta " Personalitate alfa"
Stiu ca scriu articole lungi. Multe din articolele mele depasesc 10 pagini de word :). Nu inseamna ca am terminat cu articolele lungi insa pentru cine vrea materiale gratuite, scurte ca marime,  de maine incep o campanie care ii va implica si pe cititori mai mult ca oricand.
Se vor petrece cateva schimbari majore:
 

1. Vor incepe materialele audio in format mp3 si webinariile ( seminariile video)- din luna martie
2. O alta schimbare majora care intra in vigoare de maine o reprezinta campania care se cheama " Stirile de la ora 5  - varianta Personalitate alfa"

Majoritatea  stiu ce efect are mass media cu televiziunea, radioul si presa asupra mentalitatii si vietilor noastre.  Din pacate nimeni nu este preocupat de educarea reala a
publicului ci sunt oferite emotii pe tava pentru a tine oamenii conectati la sursa de manipulare.

Intotdeauna m-am intrebat care este scopul stirilor de la ora 5. Educativ nu era, folositor nu era.  Ne miram ca mentalitatea romanilor e paguboasa, ca familiile nu au educatie financiara, ca nu suntem multumiti de relatiile si viata noastra sexuala.

E plin de victime ale sortii. Cum altfel sa fie cand strile de la ora 5 sunt atat de populare.

Provocarea mea este ca in fiecare zi la ora 17 sa postez pe twitter si facebook cate un mesaj educativ  care sa fie exact opusul stirilor de la ora 5 in care aflam cum ghitza i-a dat cu toporul in cap la taica-su la o betie.Incepand de maine, in fiecare zi de la ora 17,  ne educam impreuna in urmatoarele 3 domenii:

1. Seductie
2. Bani
3. Personalitate alfa

Am asteptat mult timp sa deschid si ultimul proiect de care sunt foarte pasionat, si anume educatia financiara. Pana acum erau 2, seductia si personalitate alfa.

Am inceput acest nou proiect care se numeste “ parazit in cuplu” care are ca rol educarea finaciara a romanilor de orice varsta. M-am aliat pentru asta cu unul dintre cei mai buni consultanti autori in domeniul financiar, Luca Dezmir pe care il gasesti pe www.milionarulmioritic.com.

Site-ul si blogul sunt functionale doar de o saptamana si vor urma multe schimbari la nivelul design-ului si al interactiunii cu oamenii ce vor face partea din comunitatea aceasta. Totusi el este functional si deja am postat primul articol. Daca vrei sa fii la curent si nu te-ai inscris inca pentru a fi la curent cu toate noutatile, fa-o acum http://parazitincuplu.ro/

Asadar, motivul principal pentru care iti  scriu azi

In fiecare zi la ora 17 voi posta 3 stiri pe twiter legate de :

1. Arta seductiei

2. Bani

3. Personalitate alfa

Pentru ca sa primesti informatiile, urmareste-ma pe twitter aici: www.twitter.com/novacovici

In fiecare zi pe facebook  la ora 17 voi posta alte 3 stiri. Pentru ca sa primesti informatiile da-i click pe aceste pagini de facebook si devino fan. Putem folosi aceste pagini ca un forum unde oricine poate posta orice informatie relevanta legata de subiectele noastre si putem invata enorm de mult unii de la altii

1. Pentru arta seductiei inscrie-te aici:  http://www.facebook.com/pages/Arta-seductiei/460810110252

2. Pentru bani aici: http://www.facebook.com/pages/Parazit-in-cuplu/306490350189

3. Pentru Personalitate alfa aicihttp://www.facebook.com/personalitatealfa

FOARTE IMPORTANT DE RETINUT!

Aceste pagini de facebook actioneaza ca si forumuri. Adica oricine se inscrie poate sa posteze feedback, materiale care sa ajute ceilalti membrii etc.

A treia veste este ca te poti conecta la forumul personalitate alfa daca ai cont de facebook, fara sa mai iti faci alt cont. Daca esti conectat la facebook, tot ce trebuie sa faci sunt 3 pasi:

Se cheama facebook connect ( 3 imagini care ilustreaza usurinta metodei):

Pasul 1: Apesi autentificare

Pasul 2: Apesi " Complete log in"

Pasul 3: Poti sa interactionezi pe forum

Succes.

Ne auzim saptamana ce vine cu un nou articol.. Pana atunci articolul meu si a lui Luca despre copilul parazit si parintii ce trebuie sa gaseasca solutii:

http://parazitincuplu.ro/blog/parazil-la-varsta-adulta/

Locurile in bootcamp s-au ocupat in proportie de 2/3. Probabil in 10 februarie incheiem inscrierile. Link aici: https://www.personalitatealfa.com/blog/bootcamp-6-personalitate-alfa-descopera-ti-vocatia-si-transforma-ti-viata/

Ne auzim maine, la stirile de la ora 5 varianta " Personalitate alfa"

Pera Novacovici

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții