Tu ce crezi ca te-ar ajuta cel mai mult?

Astazi vreau sa stiu un singur lucru.

Ce crezi ca te-ar ajuta cel mai mult sa scapi de mancatul compulsiv?

 Am experienta a 800 de oameni trecuti prin procesul de slabire folosind metoda de control a poftelor si am studiat o tona despre ce face oamenii sa slabeasca sanatos, sa se mentina pe terman lung si sa isi rezolve problemele de mancat emotional.

Asa cum cred ca ne-am pus deacord, mancatul ca si orice comportament sau substanta in care ne gasim alinarea este o problema secundara. Problema principala este stresul, suferinta, durerea.

Cea mai mare problema este ca mancam in incearcarea noastra de a EVITA sa simtim ceea ce simtim.

Este mai usor sa bagi pe gat niste placinta decat sa te uiti in ochii partenerului de cuplu si sa ii spui ”NU TE MAI SUPORT, vreau sa plec din relatia asta”.

Este mai usor sa halesti niste pizza ( si 2 felii in plus) pana sa te dezmeticesti decat sa iti asumi riscul de a-ti schimba cariera si job-ul ala ce te goleste de viata si stii ca oricum nu te va duce niciunde, e un drum mort. Si clar este mai usor sa te duci la frigider la 11 noaptea in loc sa recunosti ca singuratatea su izolarea asta te vor ucide lent si sigur.

Corpul vorbeste.

Sufletul vorbeste.

Doar ca daca inghiti zahar, sare si grasimi amestecate in toate alimentele noastre de azi, asa cum incerci sa reprimi tot ceea ce simti, pentru o clipa, creierul zice ”CE FAIN!” ”YUPIIII, viata e frumoasa!”

Pentru 6 minute. Apoi vinovatia, balonarea, rusinea, greata isi fac loc si ne pierdem somnul, ziua si viata .

Daca am reusi sa deconectam suferinta si stresul pe care le resimtim de mancare, am putea sa mancam mai bine pentru noi si am infrunta ADEVARATELE NOASTRE PROBLEME si chiar daca ar durea schimbarea, ar fi o durere temporara cu beneficii mari pentru calitatea vietii noastre. Sa ne privim suferinta si stresul si sa luam decizii ar fi ca o investitie care nu isi arata castigurile decat un pic in viitor.

Asta este puterea cea mai mare a cursului ”Controleaza-ti pofta de mancare”.

Separam mancatul de lumea noastre emotionala, mentala si sufleteasca si ne ocupam de rand pe ele.

Intelegand ce ne spun emotiile si corpul, putem sa adresam aceste suferinte si situatii pentru a diminua sau chiar elimina cauzele emotionale ale poftelor noastre alimentare. In paralel, ne ocupam si de ce anume functioneaza ca sa mancam mai bine, sa oferim corpului ce are nevoie pentru ca alimentatia noastra influenteaza inclusiv starile noastre interioare.

Nu depunem eforturi uriase pentru ca si asa suntem lipsiti de energie, descurajati de esecuri trecute si nu prea mai avem incredere in noi.

Dar dupa 6 saptamani in care te simti mai bine cu tine, mananci mai corect fara sa iti refuzi alimentul preferat ( avem o tehnica tare pentru asta) si vezi cum se duc kilogramele de pe cantar, o sa ai o noua speranta, o noua incredere si atitudine fata de tine, de corpul tau si de viata ta.

Am sa te ghidez cu mare drag personal prin aceasta calatorie, daca accepti, evident 🙂

Te poti inscrie pentru mai cateva zile, aici: http://bit.ly/Controleaza_Poftele

Nu uita!

Ma intereseaza foarte tare sa imi spui ce crezi tu ca te-ar ajuta cel mai tare ca sa rezolvi problema mancatului emotional.

Daca ce crezi tu ca te-ar ajuta, chiar te-ar ajuta.

Incercam?

Astept reply-ul tau.

Pera

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.