Un cadou de la Straja pentru cititorii Personalitate alfa

Salut

Gata si Bootcamp-ul despre descoperirea vocatiei. Ca de obicei am avut un noroc nesimtit cu fortele naturii. Nu a nins o luna la Straja iar in ziua de joi in timp ce eram pe drum , au inceput sa cada primii fulgi. Seara se anunta cod galben si in weekend a nins 2 zile incontinuu. Sambata a iesit soarele. Am avut o vreme extraordinara pentru activitatile outdoor.

Saptamana asta am sa postez filmele si pozele insa azi vreau sa ofer tuturor cititorilor Personalitate alfa slide-urile de la seminariile ce le-am tinut indoor.

Trainerii au fost Marius Simion de pe www.nlpmania.ro, Andreea Papp de pe www.stilultau.com, Florina Nicola de pe www.creativitatea.com si www.nlpmania.ro, Doru Pelivan de pe www.salinadinoras.ro, Vaida Bogdan de pe www.vaidabogdan.com, Simona Simion de pe www.nlpmania.ro si subsemnatul Novacovici Pera

In continuare sunt 3 fragmente din bootcamp urmate de slidurile ce pot fi vizionate direct pe site sau downloadate.

Video 1 : Cine sunt eu? INVINGATOR! Si ce fac eu? INVING

Video 2: Cu sania la vale

Video 3: Care este misiunea noastra pe pamant?

 

Prezentarile powerpoint ale trainerilor de la bootcamp-ul " Descopera-ti vocatia si transforma-ti viata" de la Straja-martie 2010

1. Cautarea vocatiei este cea mai grea etapa in descoperirea comorii tale ascunse. Povestea lui Pera si concluziile.

2. Andreea Papp a tinut o prezentare excelenta pe tema vocatiei iar povestea ei a lasat masca pe toti cei prezenti

3. Pera Novacovici explica cum te simti cand esti in starea de flux, cand faci ceea ce iti place si cum anume poti sa fii in starea aceasta cat mai mult timp.

4. Marius este cel mai bun trainer dintre noi si in prezentarea lui ne explica cum putem ajunge sa ne traim legenda personala.

5. In stilul ei degajat, Florina a pus asistenta pe marginea scaunului cu propria ei poveste despre vocatie si lectiile ce se pot invata de aici.

6. Vaida Bogdan ne spune despre cum sa calatoresti ieftin sau chiar gratis si cum sa te organizezi astfel incat sa nu uiti nimic.

7. O prezentare focoasa de la un tanar de 19 ani, Dodo, care pe buna dreptate se poate numi un om de succes. Are propria afacere si a trecut prin greutati mari ca sa o puna pe picioare. Este un exemplu pentru toti oamenii plini de scuze.

8. E foarte important sa ajungi sa faci si bani din vocatia ta pentru ca sa nu mai iti pierzi vremea facand altceva decat ceea ce te pasioneaza.

Pregateste-te de o supriza mare la sfarsitul acestei saptamani. Stai cu ochii pe email.
Cu respect,
Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

10 răspunsuri

  1. wow… din păcate, am aflat abia acum de tot acest eveniment 🙁 Să fiu sincer, sunt mâhnit că nu am participat dat fiind faptul că toate referinţele confirmă o atmosferă deosebită, însă mă mulţumesc cu ideea că de-acum înainte o să încerc să fiu la curent mereu cu privire la astfel de iniţiative. nu de alta, dar a fost acel ceva pe care-l căutam de foarte foarte multă vreme!

  2. am primit un newsletter comun in legatura cu articolul de mai sus , dar si cu noua coperta a cartii. am si eu o intrebare, scuze de off, noua carte are acelasi pret si daca o comand saptamana aceasta sunt sanse sa o primesc intr-o luna?

  3. Salut!
    Experienta de la Straja, a fost asa de intensa, iar eu am fost asa de concentrata sa nu-mi scape nimic, ca nici dupa o saptamana nu am reusit sa clarific ce…si cum…
    Sunt foarte bucuroasa ca am acceptat provocarea si am venit. Am trait sentimente foarte intense in timpul seminariilor indoor, dar si pe sanie….
    Mi-a placut atat de mult, am avut sentimentul ca am gasit "tribul de care apartin" . Imi place mult casa in care locuiesc, si totusi cu voi, cu toti cei care au fost la Straja, m-am simtit mai acasa decat in apartamentul meu. Abea astept sa va revad!
    Multumesc: Andreea, Florina, Simona, Bogdan, Dodo, Marius, Pera
    Multumesc pentru reperele pentru care am venit la straja si pe care cu siguranta le-am primit.
    Cartea este superba si e de studiat cu creion si caiet alaturi.
    Multumesc pentru dedicatia atat de personala!
    Bafta!
    Iulia
    Ma stradui sa tin pasul cu tot ce scrieti voi…..

  4. Frumos, educativ, te pune pe ganduri, te incurajeaza, te ajuta sa descoperi, sa intelegi , sa-ti doresti sa-i cunosti pe cei cu PERSONALITATE ALFA.
    FELICITARI SINCERE

  5. Buna sinteti foarte interesant va studiez articolele de ceva timp sinteti super ,multumesc pentru tot ce ace faceti sinteti minunat BAFTA IN CONTINOARE SI SUCECES !!!!

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.