Introdu e-mail-ul și te voi învăța, printr-un mini curs de 8 lecții, cum să îți descoperi vocația!
*Prin abonarea la newsletter îți exprimi acordul de a folosi datele tale pentru a putea comunica cu tine și accepți termenii și condițiile noastre. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite unor terți.
articol
5 greseli care iti pot distruge viata

 

Articolul in format mp3 (Salveaza pe calculator apasand click dreapta pe fisier si " Save as" sau " Save target as") : 5  greseli care iti pot distruge viata

Comanda noua cartePersonalitate alfa - descopera comoara ascunsa din tine

Rezumatul acestui articol:

Greseala 1: Sa iti pese de cred ceilalti sau sa faci ce vor ei ( povestea mea cu parintii, anturajul si societatea cand am vrut sa scriu prima mea carte)

Greseala 2: Sa iti fie teama de esec ( ne exista esec ci doar feedback . Ce s-ar fi intamplat daca m-ar fi speriat esecul)

Greseala 3: Asteptarile emotionale ( acestea te pot distruge psihic daca nu cunosti procesul evolutiei si ciclurile de invatare)

Greseala 4: Compara-te cu ceilalti ( cum gandesc, cum se antreneaza sportivii profesionisti si cum poti aplica aceleasi tehnici in orice faci tu in viata)

Greseala 5: Opreste-te din drumul tau si nu asculta ce-ti spune vocea interioara ( cea mai mare greseala pe care o poti face)

Concluzii si tema de facut.

Distribuie acest articol pe reteaua ta preferata de socializare
COMENTARII
Intră în discuție. Lasă mesajul tău mai rapid cu contul de social media.

Termeni și condiții